Pastissers des del 1874
LLaminer: que convida a menjar per la finor i la delicadesa del seu gust.
LLaminer: que convida a menjar per la finor i la delicadesa del seu gust.
LLaminer: que convida a menjar per la finor, la delicadesa, del seu gust.
A pastisseria Nèctar som molt llaminers, i això ens fa disfrutar treballant, i així ho reflectim en tot el que fem.
La nostra Pastisseria és pura, buscant l’essència dels sabors i alhora combinant-los de manera atrevida per intentar sorprendre als paladars més exigents.
Tradicional i d’avantguarda, i en continua renovació intentem adaptar-nos als canvis per poder donar als nostres clients les últimes tendències.
La nostra rebosteria farà goig a la vostra taula!. Vàlida per totes les celebracions. Salada, per començar l’àpat, o per fer un pica pica i dolça per les postres o per acompanyar el cafè.
Els nostres pastissos estan elaborats al nostre obrador de manera artesanal i amb els millors ingredients. Pots escullir des del pastís tradicional a la combinació més avantguardista de sabors.
La nostra pastisseria individual comença amb les postres més clàssiques que durant anys fan acte de presència a moltes taules fins a la combinació més avantguardista de sabors, formes i textures. Tu decideixes si esculls la tradicional “Sara” o el” vaset de maduixetes de bosc amb taronja sanguina i bavaresa de vainilla” Gran varietat de postres on t’assegurem que cap et deixarà indiferent.
A la nostra Pastisseria hi trobareu gelats de fruita, i no gelats amb gust a fruita.
Totalment naturals sense cap tipus d’ additiu: Biscuit glacé, Torró, Tutti frutti, Mandarina al cava, Mojito, Xocolata de cobertura mínim 66% cacau, Vainilla, Maduixa, Préssec de vinya…
Ens encanta la xocolata!!!
És per això que som partners de xocolates Valrhona, garantia de màxima qualitat.
A les nostres botigues podreu trobar un ampli surtit de bombons, roques suïsses, tires de taronja… i diferents tipus de xocolates d’ arreu del món per degustar o per poder-vos fer les postres vosaltres mateixos.
Els nostres productes estrella:
El Carrac: Pa de pessic de xocolata, crep de vainilla i tot banyat amb xocolata. Simbolitza un carrac de suro, producte molt vinculat al nostre poble.
Taps Magnum: Tap de cava gegant i de suro, tornejat a mà, i omplert amb taps de galeta farcits de xocolata amb llet i praliné i banyats amb xocolata
Catalanets: Barretines de neula farcides de praliné i banyades amb xocolata negra.
En Jordi és pastisser per tradició familiar i vocació ja que des de ben petit corria per l’obrador vigilat pel seu pare i avi.